Sala d'Exposicions de l’Ajuntament Vell

que fer

Sala d'Exposicions de l’Ajuntament Vell

Calella és coneguda per les seves platges, el seu passeig i la seva gent. Molts venen per gaudir del clima càlid i molts altres atrets per la seva varietat de botigues, cafès i restaurants. Una ciutat animada i sempre activa que captiva als que ens visiten en qualsevol moment de l’any. La cultura és ben viva a Calella i s’expressa de mil maneres a través de festivals musicals, espectacles de dansa, teatre, fires i mostres d’art.

No cal esperar un dia de pluja per planejar una visita als nostres museus i espais culturals. Us animem a que, tot passejant pel centre de la ciutat, us apropeu a la plaça de l’Ajuntament i allà una porta vermella de segur que us cridarà l’atenció. És l’entrada a l’Ajuntament Vell, on trobareu la Sala d’Exposicions de la ciutat. Un espai inaugurat l’any 2008 destinat a acollir exposicions d’artistes, col·lectius i associacions culturals, tant locals com de fora de la ciutat.

La sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell de Calella ofereix una programació d’exposicions temporals durant tot l’any. Hi podeu trobar exposicions de pintura o fotografia però també de gravat, tèxtil o peces de disseny. És el lloc destinat a la creació artística en totes les seves vessants i hi tenen cabuda talents emergents, artistes consagrats, mostres de tradició folklòrica i també exhibicions de joves creadors.

Potser us agradarà saber que originàriament l’edifici de l’Ajuntament Vell va ser el primer hostal de la vila a la baixa Edat Mitjana i posteriorment va passar a ser una fleca, una carnisseria i altres utilitats de la comunitat. Encara podeu trobar al seu interior una part d’aquella època: és la bonica portalada de pedra de punt rodó que donava pas a la vella carnisseria. Història, cultura i art en un mateix espai!

NO ET POTS PERDRE...HORARI:

  • De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dissabte de 17 a 20 h.
  • Diumenges i festius d'11 a 14 h.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

  • Nom: Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell
  • Adreça: Plaça de l'Ajuntament, 1-3
  • Contactar: m.calella@diba.cat
  • Telèfon: +34 93 769 27 69 / +34 93 769 51 02
  • Preu: Gratuït

Altres activitats

també et poden interessar