Trenet turístic el Carrilet de Calella

que fer

Trenet turístic el Carrilet de Calella

El Carrilet

Descobreix Calella amb el Carrilet! Amb el trenet turístic de Calella podràs gaudir amb comoditat d’un recorregut al llarg de tota la ciutat. Una forma original de conèixer els llocs més destacats de les zones turístiques, la línia de la costa i el centre de la vila, oferint diversió i entreteniment per a tota la família. Un passeig imprescindible sobretot si vas acompanyat dels més petits de la casa!

El recorregut del Carrilet és circular i es pot començar o finalitzar a qualsevol de les seves parades. En pocs minuts, el Carrilet et trasllada des de la parada de l’estació de tren fins a la zona hotelera, amb el Far de Calella molt a prop, passant per la Riera Capaspre i vorejant la línia marítima i les seves platges. De tornada, el Carrilet fa un recorregut pels carrers més cèntrics de la ciutat fins arribar al Rierany dels Frares, a tocar de Pineda de Mar.

La temporada del Carrilet comença per Setmana Santa i finalitza l’1 de novembre, oferint servei tots els dies de la setmana, festius inclosos. El bitllet es compra al mateix Carrilet.

Podeu pujar al Carrilet per anar a la platja, per anar de compres, per visitar la ciutat o simplement per divertir-vos amb els nens!

HORARIS

  • Temporada alta (juny, juliol, agost, setembre):
    de 9.00 h a 13.30 h i de 17.00 h a 21.00 h.
  • Temporada baixa (març, abril, maig, octubre):
    de 9.00 h a 13.45 h.

La freqüència de pas és aproximadament de 25 minuts (segons situació del trànsit).

INFORMACIÓ D'INTERÈS

Enllaços:
Web

Altres activitats

també et poden interessar