Pequelandia

que fer

Pequelandia

Més de 30 anys d’experiència en l’oci familiar!

 

A Pequelandia trobareu el millor ambient per passar una tarda plena de bons records, amb un ambient familiar on grans i petits gaudiran d’un temps de lleure ple d’activitats i somriures. Hi han activitats a partir de 6 mesos fins a 100 anys!!. Tot en unes instal·lacions en 1.000 m2 que faran de la vostra estada una experiència memorable!!.

Tenim tres zones de Pista Americana, amb piscines de boles, tobogans, ponts, tirolines, rampa de rodets, estructures de diferents alçades, etc; una gran zona d’inflables al aire lliure amb la mítica balena de Calella; llits elàstics; la Olla inflable que gira i oscil·la; billars; futbolins; pimballs; taules d’aire; diversitat de màquines de joc amb tikets premi; grues de peluixos de totes mides; molts i variats vehicles infantils; etc.

També podreu prendre un refrigeri amb alguna cosa per picar a la nostra terrassa.

Com sempre a Pequelandia oferim molt bons preus per a grups (festes d’aniversari, esportius, lúdics, agències o tot tipus d’esdeveniments).

Horari

  • Estiu: tots els dies a partir de les 16 h fins a les 24 h.
  • Hivern: dissabtes, diumenges i festius a partir de les 16 h. fins les 21 h, i entre setmana també es fan festes d’aniversari o grups (fent la reserva).

Informació d'interès

  • Nom: Pequelandia
  • Adreça: Sant Jaume (N-II), 129 / Riera Capaspre.
  • Telèfon: 609 48 00 07

Enllaços:
Pequelandia Tour virtual

Altres activitats

també et poden interessar