De botigues per Calella!

que fer

De botigues per Calella!

Anem de botigues?

Anar de botigues és sens dubte un dels principals complements a qualsevol estada a Calella! Tan si veniu de vacances com si sou dels qui preferiu passar un dia a la ciutat, podreu gaudir d’un centre comercial amb més de 500 botigues en un shopping line de 2 km! Una ciutat dinàmica, en constant evolució on hi podreu trobar una àmplia gamma de productes i serveis durant tot l’any. Durant la vostra passejada podreu gaudir del patrimoni renaixentista de la vila, de carrers amb petjada històrica, ambient, dinamisme, d’un paisatge urbà que fa de la nostra ciutat un municipi de referència en el món del comerç. A Calella hi trobareu una oferta disponible dia i nit, al passeig, a les terrasses, als carrers peatonals, a les places, bars i restaurants on prendre un refresc o sopar gaudint d’un ambient de les millors nits d’estiu.

Però comerç i cultura van de la mà a Calella! Una proposta que us resultarà ben interessant és combinar un tarda de compres amb la visita als diferents equipaments culturals que us anireu trobant de camí. Una porta vermella us cridarà l’atenció si el que us agrada és visitar l’exposició temporal programada a Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell. Si preferiu conèixer els orígens de Calella de primera mà, al Museu-Arxiu trobareu vestigis que us aproparan a les arrels històriques que configuren l’adn d’aquesta ciutat. Però una visita a Calella no pot restar sense conèixer de l’evolució d’un sector econòmic tan important a la ciutat que trobareu al Museu del Turisme.

El contrapunt ideal per acabar un dia de compres a Calella és gaudir d’unes tapes al Mercat Municipal! Un edifici projectat el 1927 per l’arquitecte Jeroni Martorell, remodelat al 2015, on podreu comprar de tot, el millor producte fresc i de proximitat!

Serveis als visitants

  • Mercat Municipal 
  • Terrasses
  • Més de 500 botigues 
  • 2 quilòmetres de centre comercial a cel obert 
  • Pàrquings disponibles

Horaris comercials

  • De l'1 de maig al 31 d'octubre de 07.00 a 23.00 h 
  • De l'1 de novembre al 30 d'abril de 07.00 a 22.00 h

Altres activitats

també et poden interessar