Festa del Bolet

que fer

Festa del Bolet

Festa del Bolet

La nostra gastronomia es delecta al ritme de les estacions. A llarg de l’any, el mercat calellenc s’omple dels millors productes de temporada i, arribada la tardor, és temps de llegums, fruits secs, codonys i magranes. I, per descomptat, és temps de bolets.

Deixant enrere la calor estiuenca i amb l’arribada de les primeres pluges, els catalans ens preparem per donar la benvinguda als bolets. I és que la tradició boletaire és ben arrelada a la nostra cultura i collir bolets ha esdevingut una activitat familiar típica de la tardor catalana. Aquest protagonisme bé mereix una gran celebració.

Són moltes les fires gastronòmiques que s’organitzen al voltant d’aquest producte i a Calella li dediquem una jornada especial, la tradicional Festa del Bolet. Una trobada que combina l’ambient festiu amb la degustació dels millors sabors locals: botifarra amb fesols del ganxet, bolets saltejats amb all i julivert i pa amb tomàquet són els clàssics del dinar popular. Durant la festa podeu descobrir com es cuinen les diferents varietat de bolets que s’hi preparen, i que omplen de gust i aromes els plats més tradicionals de la nostra cuina. Les taules llargues conviden a gaudir de l’àpat amb veïns, coneguts i visitants. És el moment de compartir rialles i de participar de la festa més emblemàtica de la tardor. Us ho perdreu?

ACTIVITATS

  • Participació del Pubillatge de Calella.
  • Cercavila dels Geganters i Grallers de Calella.
  • 13.30 h, dinar popular.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Data: 15/10/2023
  • Lloc: Plaça d’Espanya
  • Horari: 13:30 

Altres activitats

també et poden interessar