Mercat municipal

que fer

Mercat municipal

A l’espai del mercat municipal de Calella trobem el lloc ideal per comprar el millor producte fresc i de qualitat, en un ambient proper i de confiança. Situat al bell mig de la ciutat, el mercat calellenc ens obre les portes a un tast d'olors i sabors, en un edifici d'estil noucentista que convida a copsar tots els detalls. L'històric edifici és un projecte de l'arquitecte Jeroni Martorell, construït l'any 1927, i ofereix la singularitat de reproduir les façanes barroques de les masies catalanes de la zona.

Al mercat dóna gust anar-hi a comprar o simplement passejar entre les parades i deixar-nos embadalir pel vermells, grocs i verds de les fruites i verdures, els platejats del peix... Una combinació de colors, formes i gustos que es barregen amb el xivarri del mercat i les converses de la gent. A les diferents parades hi trobareu els millors productes de proximitat, des de les maduixes del Maresme fins als calamars, les sèpies i el marisc del mar que banya la comarca. 

Durant tot l’any, l’espai del mercat batega al ritme de celebracions, tallers i activitats que fan d’aquest lloc un punt de trobada gastronòmica i social. I cada setmana, la sala polivalent del mercat es converteix en una pista de ball per a la gent gran. Vine i gaudeix del mercat municipal!

HORARI

  • Parades: de dimarts a divendres de 7.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.00 h. Dissabte de 6.00 a 16.00 h. 
  • Bar: de dimarts a divendres de 7.00 a 20.00 h. Dissabtes de 6.00 a 16.00 h
  • Mercat setmanal: dissabtes al matí, a la Plaça del Mercat.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Nom: Mercat municipal
  • Adreça: Plaça del Primer d'Octubre
  • Telèfon: +34 93 766 51 64

Altres activitats

també et poden interessar