Let's swing Calella!

que fer

Let's swing Calella!

A Calella portem el ritme a dins. La música i el ball són sempre presents a les nostres festes i celebracions. Des de les danses populars al so de les cobles fins al jazz i el rock and roll més autèntic, les ganes de ballar no hi falten mai i els estils son tan variats com la gent que ens visita. La nostra ciutat és un punt de trobada pels rockabillies, les bandes de música, el folklore i una gran varietat de tendències, que enriqueixen la nostra diversitat cultural i ens omplen d'activitat i alegria durant tot l'any.

De la nostra passió per moure el cos surten les trobades de swing al carrer, una festa oberta a tothom per ballar i divertir-se sense parar! Cada dijous al vespre la plaça de l'Església es converteix en una pista de ball improvisada per bellugar-se a ritme de swing i lindy hop. Tant pels ballarins experts com pels principiants, el carrer es converteix en l'escenari ideal per gaudir de la millor música dels anys 20 i 30 i deixar-se emportar per l'impuls de les seves contagioses melodies de la mà dels The Hot Swing Machine!  

El ritme enèrgic i divertit del swing captiva les mirades de curiosos i passejants, que aviat s'apropen atrets per l'espectacle i comencen a moure els peus. Les bones vibracions s'encomanen i, entre passos i rialles, tots deixem enrere les timideses i ens engresquem a la festa del ball. El Jordi i la Carla de Swingmaresme us esperen els dijous d'agost, així que poseu-vos sabates còmodes perquè aquest estiu...

Let's swing Calella!!

T'ESPEREM ELS DIJOUS!

  • 6.08.2020
  • 13.08.2020
  • 20.08.2020
  • 27.08.2020

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Horari: 19 a 21h  
  • Lloc: Plaça de l'Església
  • Preus: Gratuït

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes