Ironman Barcelona Calella

que fer

Ironman Barcelona Calella

Ironman Barcelona Calella

Al Passeig Manuel Puigvert sempre es pot trobar algun corredor davant la platja, sota el càlid sol del migdia hivernal o aprofitant la frescor del crepuscle d’estiu. La platja, amb els seus 3 kilòmetres, és un repte per als nedadors, i pocs han aconseguit fer-la de punta a punta. I als afores de la ciutat, a les carreteres que serpentegen per les Torretes, el puig de Popa o el turó d’en Guli, els ciclistes reforcen les cames pedalejant de dalt a baix. Conclusió? Calella és una ciutat esportista.

Aquest esperit actiu i les completes equipacions de la ciutat, juntament amb l’entorn, el clima i la proximitat a Barcelona, ens han convertit en una de les parades del circuit d'Ironman internacional. Podíem imaginar els calellencs que algun dia estaríem connectats amb Hawaii? Doncs ho estem: l’Ironman Barcelona puntua com a prova per als mundials que tenen lloc a l’illa de Kona, a l’arxipèlag hawaià. Aquest és, probablement, el desafiament físic més impactant mai vist a la nostra ciutat.

No t’ho perdis, corre!

CIRCUITS

 • Natació
  Una volta de 3,8 km de natació al mar Mediterrani, sortida i arribada a la platja de Calella.
 • Ciclisme
  Un recorregut de dues voltes amb bicicleta per completar 180,2 km, entre Calella i Montgat.
 • Cursa a peu
  Un recorregut de tres voltes per completar 42,2 km des de Calella al llarg de la costa passant per Santa Sussanna i Pineda de Mar.

Informació d'interès

 • Data: 2 d'octubre de 2022
 • Lloc de sortida: Platja Gran de Calella
 • Hora: A partir de les 8.00 h

Enllaços:
IMBarcelona

Altres activitats

també et poden interessar