Cycling Stage

que fer

Cycling Stage

A no més de 50 km de Barcelona i propera al Parc Natural del Montnegre, Calella és avui dia una destinació turística de primer ordre. Distingida amb el certificat ‘Destinació de Turisme Esportiu’ (2009), Calella compta actualment amb una trajectòria vinculada al món de l’esport, que la situen com una destinació de referència entre els apassionats del món del ciclisme (entre altres modalitats esportives).  En els darrers anys, gràcies sobretot  a l’acollida de la 1a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya així com la celebració de la reputada triatló ‘Ironman’ Calella Barcelona, la nostra ciutat s’ha erigit com un veritable lloc de peregrinació dels apassionats del món de la roda.

Situada al nord-est de la comarca del Maresme a redós dels contraforts del Montnegre, Calella forma part d’una xarxa de pistes, camins i senders que amb una extensió de 500 km esdevenen una magnífica oportunitat per gaudir de la riquesa del paisatge i conèixer amb profunditat alguns dels racons amb més encant a voltes desconeguts per moltes de les persones qui ens visiten.

Rodant vora la costa de Barcelona

 El Maresme, una comarca estreta i allargada que s’estén de mar a muntanya i de nord a sud posa a la vostra disposició una àmplia oferta de rutes i itineraris que tenen com a punt d’inici Calella. Altrament, la orografia de la comarca situada als contraforts del Montnegre configuren un bell paisatge que gràcies a la carretera N-II (antiga via augusta) discorre entre una costa abrupte, rocosa i vertical comunicant tots els municipis de la comarca.

 Calella, destinació de cicloturisme

 Reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme com una destinació especialitzada en cicloturisme de carretera,  Calella disposa actualment d’una àmplia gamma de serveis adreçats especialment a totes aquelles persones apassionades pel ciclisme (tan professionals com aficionats) que vulguin gaudir d’uns dies de vacances a la nostra ciutat i conèixer el territori a dues rodes. El prestigiós equip rus Katusha , entre d’altres , i el seu cap de files Joaquim Purito Rodríguez, han escollit Calella en darreres ocasions,  per preparar els objectius de la temporada ciclista.

 Entrenar a Calella

 La ciutat disposa d'un total de  6 hotels  amb instal·lacions degudament adaptades a les necessitats dels cicloturistes tot oferint entre d’altres, serveis com ara: aparcaments per a bicicletes, taller de reparació, lloc per rentar les bicis, menús  per a esportistes, flexibilitat amb els horaris del menjador, possibilitat de comprar aliments energètics i venda d’accessoris. 

 La orografia, el clima temperat i càlid durant tot l’any així junt a una àmplia oferta de serveis fan de la nostra ciutat una destinació idònia per a la pràctica del ciclisme.

Altres activitats

també et poden interessar