Festival internacional de Folklore

que fer

Festival internacional de Folklore

Dansa i música es donen la mà per expressar la identitat d’un poble. El seu llegat cultural es transmet al llarg dels anys a través dels balls populars i les melodies que els acompanyen, i que són la mostra més viva d’un país. Des del sud d’Àfrica fins a l’Àsia occidental, passant per Europa i l’Amèrica del Sud, tots els pobles mostren la seva identitat a través de les seves danses tradicionals, i cada any tenen un punt de trobada a Calella amb el Festival Internacional de Folklore.

Ciutat plena, oberta al mar i a les cultures, cosmopolita i acollidora, a Calella ens agrada omplir les places i els carrers de ritmes i costums de tot el món. Cada mes de juny donem la benvinguda a bandes i grups folklòrics ben diversos que ens fan gaudir durant quinze dies de la seva música, la seva alegria i els seus cants i balls populars.

Davant l’ajuntament o a la plaça de l’Església, els dansaires llueixen els seus colorits vestits mentre sonen melodies que fan ballar a tots els presents. Cada actuació ens trasllada a una regió del món diferent i ens apropa a l’enorme tradició folklòrica del país que ens visita. Deixeu-vos encomanar pel seu ritme i gaudiu del festival!

NO ET POTS PERDRE...

Del 15 de juny a l'1 juliol els grups actuaran a la Plaça de l’Ajuntament  i del del 22 de juny al 4 de juliol també a la Plaça de l’Església.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Dates: Del 15 de juny al 4 de juliol de 2024
  • Lloc: Pl. Església / Pl Ajuntament
  • Horari: Consultar programació
  • Preus: Gratuït 

Enllaços:

Altres activitats

també et poden interessar