activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Let's swing Calella!

01 Ago
  • Data: 1, 8, 15 i 22 d'agost 2024
  • Lloc: Plaça de l'Església (en cas de pluja a l' "Espai Mercat" al mercat municipal)
  • Horari: De 19 a 21h
  • Preus: Gratuït
Afegir als meus moments

A Calella portem el ritme a dins. La música i el ball són sempre presents a les nostres festes i celebracions. Des de les danses populars al so de les cobles fins al jazz i el rock and roll més autèntic, les ganes de ballar no hi falten mai i els estils son tan variats com la gent que ens visita. La nostra ciutat és un punt de trobada pels rockabillies, les bandes de música, el folklore i una gran varietat de tendències, que enriqueixen la nostra diversitat cultural i ens omplen d'activitat i alegria durant tot l'any.

De la nostra passió per moure el cos surten les trobades de swing al carrer, una festa oberta a tothom per ballar i divertir-se sense parar! Cada dijous al vespre la plaça de l'Església es converteix en una pista de ball improvisada per bellugar-se a ritme de swing i lindy hop. Tant pels ballarins experts com pels principiants, el carrer es converteix en l'escenari ideal per gaudir de la millor música dels anys 20 i 30 i deixar-se emportar per l'impuls de les seves contagioses melodies de la mà dels The Hot Swing Machine!    

El ritme enèrgic i divertit del swing captiva les mirades de curiosos i passejants, que aviat s'apropen atrets per l'espectacle i comencen a moure els peus. Les bones vibracions s'encomanen i, entre passos i rialles, tots deixem enrere les timideses i ens engresquem a la festa del ball. El Jordi i la Carla de Swingmaresme us esperen els dijous d'agost, així que poseu-vos sabates còmodes perquè aquest estiu... Let's swing Calella!!  

Consulteu la programació de Let's swing Calella