Vies Braves

que fer

Vies Braves

Descobrint Calella des del mar

Nedar enmig del mar és una experiència única i molt gratificant. La sensació sempre plaent d’estar dins l’aigua ens proporciona un estat de pau i de benestar, un sentiment de calma que ens allunya del bullici quotidià. Apassionats de la natura i l’aire lliure, els calellencs som de llançar-nos a mar obert i gaudir de la platja fins ben entrada la tardor, on les onades ens transmeten una gran sensació de llibertat.

Una bona manera de viure intensament el contacte amb l’aigua és nedant en aigües obertes, una activitat que cada vegada guanya més adeptes a casa nostra i que ens permet descobrir la costa des d’una nova perspectiva. A Calella hi trobareu l'espai ideal per fer natació i snorkel de forma segura, recorrent el litoral per un carril nàutic especialment indicat per a la pràctica d'aquestes activitats. Un itinerari marí que forma part de les anomenades Vies Braves i que ens permet viure l'experiència d'emocionar-nos explorant la platja des del mar.

Mentre avancem, braçada a braçada, descobrim un entorn natural privilegiat, amb petites cales envoltades de vegetació que s'obren pas entre els penya-segats i culminades per la silueta inconfusible del far de Calella. Al llarg del seu recorregut, la via brava ens mostra un litoral que transpira bellesa per tots els racons, amb platges d’aigua neta i transparent situades on just el Massís del Montnegre toca el Mediterrani.

El millor de les vies braves és que, a més de gaudir del paisatge costaner, també ens permet explorar un fons marí d'una gran riquesa natural. Tant per a nedadors experimentats com per aquells que us inicieu en la natació en aigües obertes, durant l’estiu s’organitzen activitats i travessies en grup per descobrir junts, calellencs i visitants, la immensa diversitat biològica de la zona. Una excel·lent combinació d’esport i natura!

CARACTERÍSTIQUES DE LA VIA BRAVA

  • Longitud de la Via: 1 km
  • Amplada màxima: 200 m. platja - 50 m. roques
  • Dificultat: mitja
  • Temps estimat nadant: 15-25 min.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Dates: maig - octubre
  • Lloc: de la platja de Garbí a la cala Roca Grossa
  • Preu: consulteu web
  • Contactar: info@viesbraves.com

Enllaços:
Via Brava de Calella

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes