Moments de Flors

que fer

Moments de Flors

Calella és una Vila Florida. Ens agrada tenir cura de les plantes i fer lluir els carrers. Balcons acolorits pinten les façanes amb flors i un bosc mediterrani de pins i alzines convida al lleure dins el Parc Dalmau. Aquesta afició, que compartim veïns i institucions, es fa protagonista durant un cap de setmana, en una festa plena de colors que ens vesteix de primavera.

Moments de Flors és hereva directa del Concurs Exposició de Roses de Catalunya. Durant dos dies al maig, balcons, patis i jardins per tota la ciutat desperten engalanats d'ornamentació floral. Espais singulars, públics i privats, que obren la porta als visitants en la millor oportunitat per descobrir el patrimoni viu de la ciutat.

Atrets per la curiositat de conèixer l’interior de cases i edificis històrics, ens endinsem en aquesta ruta de les flors per contemplar joies arquitectòniques transformades en autèntics jardins per l’ocasió. Plànol en mà, recorrem la vila passant pel pati de la Biblioteca, l'Escola Pia o la plaça de l'Ajuntament. Als edificis més emblemàtics de la nostra població, s’hi afegeixen racons únics habitualment amagats a la vista de tots i que ens sorprenen guarnits amb composicions artístiques fetes per professionals locals.

Un esclat de colors, textures i aromes que ens embriaguen amb el perfum característic de la primavera i que ens conviden a gaudir del bon temps d’una forma ben original.

ACTIVITATS

Dissabte:

  • 17.00 h: Obertura de diversos espais enjardinats del patrimoni de la ciutat, públics i privats. Es podran visitar fins a les 21.00 h.

Diumenge:

  • De 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h, Moments de Flors.

Informació d'interès

  • Dates: 25, 26 de maig de 2024
  • Lloc: Diversos espais de la ciutat
  • Horari: Consulteu programació
  • Preu: Gratuït

 

Enllaços:

Altres activitats

també et poden interessar