Concerts de guitarra a l’estiu

que fer

Concerts de guitarra a l’estiu

Calella és una ciutat plena de vida i activitat, on la cultura es respira arreu i la música es viu de manera molt intensa. Durant tot l’any, els teatres, el passeig, els carrers i les places s’omplen de concerts i actuacions que ens fan vibrar al so dels ritmes més diversos, des del jazz, el rock, el country, fins a l’òpera o el cant coral.

Són molts els espais on podeu submergir-vos en la vida musical de la nostra ciutat. I arribat l’estiu, els concerts conquereixen els racons més singulars. Amb el Festival de Guitarra del Mediterrani gaudireu de les millors melodies de la guitarra espanyola en un escenari d’excepció com és l’església de Santa Maria i Sant Nicolau. Cada diumenge al vespre entre els mesos de juny a octubre, concerts únics de la mà d’artistes amb una àmplia i reconeguda trajectòria concertística, sempre amb la guitarra espanyola en mà, tant com a instrument solista, com en duets o quartets.

El festival ens porta la millor sonoritat de la guitarra a l’interior de l’església, per gaudir del so de les cordes amb tots els sentits. Nits plenes de talent i emoció on compartir la passió per la música i el ritme a flor de pell.

COMPRA D'ENTRADES

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Dates: De juny a octubre de 2022
  • Lloc: Església de Santa Maria i Sant Nicolau
  • Horari: Cada diumenge a les 21.00 h
  • Preu: Consultar web

Enllaços:
Web

Altres activitats

també et poden interessar