El Hogar Gallego

on menjar

El Hogar Gallego

El Hogar Gallego

El Hogar Gallego aposta per la cuina del mar amb un compromís clar per la qualitat del producte. El peix i marisc arriba al restaurant de Calella directament de les aigües de l’Atlàntic i el Mediterrani, principalment de la ‘batea’ de Cambados i les llotges de Blanes, Palamós i Arenys de Mar. El culte al producte impera en tota la carta. La millor carn de Galícia i una àmplia varietat de productes de proximitat dels pagesos del Maresme se sumen per completar l’oferta de peix i marisc del dia. El Hogar Gallego aposta per la cuina del mar amb un compromís clar per la qualitat del producte i la senzillesa, amb un servei amable i personalitzat. Productes de primera qualitat que són seleccionats de forma diària pel xef.

L’aquari propi, amb llagostes, llamàntols, ostres i cloïsses, i l’expositor a l’entrada del menjador són el millor aparador de la qualitat del peix i marisc fresc. Les peces més suculentes (escórpora, gall de Sant Pere, llobarros o els besucs) per ser cuinades a la planxa, al forn, a la sal o a ‘la espalda’ i que es presenten diàriament en un carro que els cambrers ensenyen als clients mentre revisen la carta i els suggeriments del dia.

El Hogar Gallego va obrir les seves portes a Calella (Barcelona) el 1977. Per la seva cuina han passat ja tres generacions. Toni Gordillo Bernárdez, fill d’Antonio Gordillo Lavado, és en l’actualitat el xef d’aquesta marisqueria de Calella, que manté un equilibri entre la cuina de mercat del pare i la innovació que li atorga la seva formació i estada en alguns dels millors restaurants del país.

Una llarga trajectòria i l’estima per l’excel·lència que satisfà uns comensals fidels avala els múltiples reconeixements. El 1992 el restaurant va obtenir el Diploma Turístic de la Generalitat i des de 2013 es manté anualment el Sol de la Guia Repsol.

  • Terrassa exterior
  • Aparcament per a clients
  • Zona per a clients fumadors
  • Sense gluten