Bahari Club

on menjar

Bahari Club

Bahari Club

El Bahari Club es troba a Calella, a la platja de Garbí, descrita com una de les millors platges de la Costa de Barcelona. La seva ubicació la fa un indret perfecte per fer l'aperitiu, dinar, sopar, relaxar-se davant del mar o prendre un còctel amb els amics. No us podeu perdre la sortida o posta de sol des d'una de les hamaques de la guingueta, no us ho perdonaríeu!! És un plaer que tenim molt proper però que massa sovint deixem passar per a una propera ocasió.

El Bahari Club està obert tot l'any, el que ens permet gaudir de la platja i del mar de Calella en tots els seus paisatges.

Al Bahari Club hi podreu trobar una cuina molt variada per a qualsevol moment del dia amb un factor en comú, la senzillesa i l'encant del que és proper i la qualitat del producte utilitzat. Es tracta d'una cuina mediterrània i fresca.

La carta de vins i caves tindrà propostes de referències molt diverses, acomodada al caràcter de la nostra cuina i dels plats seleccionats.

Davant mateix del nostre restaurant podreu relaxar-vos a les hamaques i para-sols que hi ha distribuïts just davant del mar. Prenent-hi un refresc o simplement gaudint de la vista del mar.

  • Música en directe