activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Ironman Barcelona Calella

06 Oct
  • Data: 6 d'octubre de 2024
  • Lloc: Platja Gran
  • Horari: A partir de les 8.00 h
  • Preus: Consulteu la web www.ironman.com/im-barcelona
Afegir als meus moments

Al Passeig Manuel Puigvert sempre es pot trobar algun corredor davant la platja, sota el càlid sol del migdia hivernal o aprofitant la frescor del crepuscle d’estiu. La platja, amb els seus 3 kilòmetres, és un repte per als nedadors, i pocs han aconseguit fer-la de punta a punta. I als afores de la ciutat, als camins que serpentegen per les Torretes, el puig de Popa o el turó d’en Guli, els ciclistes reforcen les cames pedalejant de dalt a baix. Conclusió? Calella és una ciutat esportista.

Aquest esperit actiu i les completes equipacions de la ciutat, juntament amb l’entorn, el clima i la proximitat a Barcelona, ens han convertit en una de les parades del circuit d'Ironman internacional. 

Podíem imaginar els calellencs que algun dia estaríem connectats amb Hawaii? Doncs ho estem: l’Ironman Barcelona-Calella puntua com a prova per als mundials que tenen lloc a l’illa de Kona, a l’arxipèlag hawaià. Aquest és, probablement, el desafiament físic més impactant mai vist a la nostra ciutat. No t’ho perdis, corre!