activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Festa Major de la Minerva

22 Set
  • Data: Del 22 al 27 de setembre de 2020
  • Lloc: Diferents espais a la ciutat
  • Horari: Consulteu la programació
  • Preus: Consulteu la programació
Afegir als meus moments

Al setembre la ciutat es prepara per viure un mes intens d’actuacions, concerts i actes populars. I pels volts del 23 de setembre, és festa grossa a la ciutat. Arriba la Festa Major de la Minerva! Dies de cultura, folklore i tradició en un festa plena d’activitats per a tota la família.  

Enguany la Festa Major comença el dimarts 22 per la tarda, amb el pregó infantil virtual i, seguidament, el pregó de Festa Major virtual dedicat a les persones que han estat en primera línia durant la pandèmia.

Podrem gaudir de música en viu, amb les actuacions dels grups Oques Grasses, amb el primer concert que fa en tot l’any, Orquestra DiVersiones, la banda de versions de referència del nostre país, i Companyia Elèctrica Dharma, la banda emblemàtica que durant tants anys ha posat música i ha fet moure a diverses generacions. A aquests concerts se’ls hi sumen les actuacions per a la mainada d’El Pot Petit i la tradicional Festa Fluor.

No us perdeu una de les novetats d’enguany, el Festival de Circ al passeig de Manuel Puigvert, una aposta per la diversió, l’humor, les acrobàcies i la màgia amb espectacles ben diversos per a tota la família. La Festa Major d’enguany tampoc renuncia al tradicional vermut solidari, situat al mateix passeig Manuel Puigvert i al qual hi podeu col·laborar durant tots els espectacles que es celebrin al passeig. I també podeu gaudir del Festival de Jazz i Blues Joan Josep Ribas “Txespi” , la Gala Tres Tenors i l’espectacle Nit de Foc, un festival de llum, pólvora i color a càrrec dels Udols de Foc Diables de Calella.

Consulteu el programa de la Festa Major de la Minerva

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes