activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Calella Film Festival

02 Nov
  • Data: Del 2 al 9 de novembre de 2024
  • Lloc: Diversos espais
  • Horari: Consulteu programació
  • Preus: www.calellafilmfestival.com
Afegir als meus moments

Amb l'arribada de la tardor, la nostra ciutat es converteix en un escenari de talent emergent i d’activitat creativa. Durant tota una setmana la màgia del setè art s'exhibeix amb esplendor amb l'arribada del Calella Film Festival, una de les cites culturals imprescindibles de la ciutat que ens porta el millor cinema de qualitat d’arreu del món.

El festival es converteix en una oportunitat inèdita per a locals i visitants per descobrir la creativitat i l’esforç de directors novels que, amb pocs recursos, ens fan possible gaudir de fantàstiques històries, propostes úniques on l’originalitat i la passió pel cinema superen les barreres de les restriccions econòmiques.
 
El Calella Film Festival és una celebració de l’entusiasme i la il·lusió que ens inspira el món audiovisual, una inquietud amb una llarga trajectòria a la nostra vila, que cada any acull un munt d'activitats al voltant de la fotografia i el cinema amb esdeveniments com el Festimatge, el Cicle Gaudí o les sessions del Cineclub. Fins i tot aquesta passió ha arribat a traspassar la pantalla, quan durant uns dies Calella es va convertir en un plató de cinema pel rodatge de la pel·lícula biogràfica 100 metros.
 
Durant la setmana del festival, joves i grans també poden participar en tallers, cursos i actes al voltant de la creació cinematogràfica, ideal per a tots aquells que volen despertar el seu talent més artístic. I per treure'n el màxim de suc possible al certamen, cada dia es projecten clàssics del cinema i grans estrenes actuals a diversos espais de la ciutat com la sala Mozart o la Platja Gran. Qui pot resistir-se a una vetllada sota les estrelles gaudint del millor cinema a l'aire lliure i amb l'inconfusible olor de crispetes? Se'ns dubte, una experiència inoblidable.
 
+info: www.calellafilmfestival.com