Cicle Cultural a la Sala Mozart

que fer

Cicle Cultural a la Sala Mozart

Cicle Cultural a la Sala Mozart

A Calella no parem mai quiets! Aquesta és una expressió amb la qual els calellencs ens sentim molt identificats, perquè si alguna cosa defineix l’adn de la nostra ciutat és la seva vitalitat i dinamisme, l’empenta i les ganes de fer. Calella és una ciutat molt activa, no hi ha setmana que no hi hagi alguna activitat o altra, i no només durant els mesos d’estiu! L’oferta d’activitats culturals, esportives, cíviques, solidàries… s’estén al llarg de tot l’any, amb una agenda farcida d’esdeveniments per a petits i grans que fan de la nostra vila un lloc únic i especial.

Amb aquest esperit creatiu i dinàmic, neix el cicle cultural de la Sala Mozart, una programació que ens omple de teatre, música i humor tota la temporada d’hivern, amb un espectacle diferent cada setmana. N’hi ha per a tots els gustos, des d’obres musicals, comèdies, monòlegs humorístics fins a concerts de música clàssica i espectacles infantils. Moments especials per viure en companyia i que ens permeten, a més, gaudir d’un dels espais més emblemàtics i acollidors de Calella, la Sala Mozart, situada en ple centre de la ciutat.

L’arrencada de la temporada cultural dóna el tret de sortida a un hivern carregat d’esdeveniments escènics i propostes que s’allarguen fins ben entrada la primavera. Cada cap de setmana deixem enrere l’avorriment i ens endinsem en la màgia de l’escenari per riure, plorar i viure la vida com ens agrada als calellencs: experimentant emocions!

ENTRADES

  • Entrades anticipades a www.entrapolis.com i a taquilla Sala Mozart (c. Església, 91) de 17.00 a 20.00 h tots els dimecres.
  • El dia de l’espectacle dues hores abans de l’actuació, sempre que no s’hagin exhaurit.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Data: a determinar
  • Horari: Consulteu programació
  • Lloc: Sala Mozart (c. Església, 91)
  • Preu: Consulteu preus a la programació
  • Contactar: info@promocioartistesimusics.com

Enllaços:
Facebook Sala Mozart

Altres activitats

també et poden interessar