activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Temporada Lírica Ciutat de Calella

27 Set
  • Data: Diumenge, 27 de setembre de 2020
  • Lloc: Envelat Festa Major
  • Horari: A les 18 h
  • Preus: Venda d’entrades a www.entrapolis.com
Afegir als meus moments

La música és ben present a Calella durant tot l’any. El jazz, el rock, la sardana o el cant coral formen part d’una agenda cultural vibrant que ens regala concerts i festivals per a tots els gustos. Les nits de jazz ens escalfen els mesos d’hivern i, arribat el bon temps, els carrers s’omplen de bandes i orquestres vingudes d’arreu. La riquesa i diversitat d’aquesta vida musical intensa són una expressió més de la vitalitat que caracteritza l’adn dels calellencs.

Pels amants de la música clàssica, la ciutat té la seva pròpia temporada lírica. Una cita imprescindible que posa en escena un ventall d’obres variades i properes a tot tipus de públic. Des d’obres escenificades, simfòniques, corals fins al concert tradicional de Festa Major i els valsos de Nadal.

La Temporada Lírica Ciutat de Calella arriba cada any amb diferents propostes musicals que ens apropen als clàssics de la sarsuela, l’òpera i també a peces simfòniques de nova execució. Una oportunitat per gaudir de la millor música en directe en llocs emblemàtics de la ciutat com el Parc Dalmau, en plena natura envoltats de pins i alzines, o la històrica Sala Mozart, en ple cor de la ciutat.

Enguany es torna a celebrar el tradicional concert de Festa Major, el dia 27 de setembre. Sota el títol de “Cançó d’amor i de guerra”, serà una versió en concert de la sarsuela catalana. 

Consulteu tota la programació de la Temporada Lírica Ciutat de Calella.

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes