Hola Família!

que fer

Hola Família!

Hola Família!

Calella és una destinació pionera en el turisme vacacional! Any rere any, famílies d’arreu del món ens visiten per gaudir d’una àmplia oferta de productes i serveis dissenyats amb cura per fer de la vostra estada una experiència inoblidable!

Del 7 al 9 de juny, Calella es suma a la iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme en la qual hi participen destinacions i equipaments familiars certificats amb un ampli ventall d’activitats gratuïtes per a totes les famílies.

Durant el cap de setmana “Hola Família!” podreu accedir gratuïtament a diversos espais emblemàtics de Calella com són el Far de Calella, el Refugi Antiaeri del Parc Dalmau i el Museu del Turisme. Pels més intrèpids i amants del món aquàtic, Water Sports Centre us ofereix una aventura en família a escollir entre l’ampli ventall d’oferta nàutica per a totes les edats!

Si encara no coneixeu ja la llegenda de la Llopa,... durant aquests dies us podreu descarregar l’app “Llegendes en família” i posar-vos a prova tot cercat els éssers llegendaris catalans seguint les indicacions de l’aplicació. Podreu fotografiar-los, capturar-los i reproduir-los allà on vulgueu.

Ah! I no oblideu immortalitzar els millors moments de la vostra estada a Calella etiquetant les vostres imatges amb el hashtags #calellabcn #CatHolaFamília i #CatalunyaExperience.

Us hi esperem!

ACTIVITATS

  • Activitats nàutiques en família amb Water Sports Centre
  • Entrada gratuïta a diversos equipaments de Calella: Far de Calella, Refugi Antiaeri del Parc Dalmau i Museu del Turisme
  • Circuits inclusius

 NOTA: Les famílies per tal de gaudir de les activitats han de portar la polsera
de l’hotel o el càmping on s’allotgin.

 

 

 

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes