Festival Internacional de Folklore i Bandes de música

que fer

Festival Internacional de Folklore i Bandes de música

Dansa i música es donen la mà per expressar la identitat d’un poble. El seu llegat cultural es transmet al llarg dels anys a través dels balls populars i les melodies que els acompanyen, i que són la mostra més viva d’un país. Des del sud d’Àfrica fins a l’Àsia occidental, passant per Europa i l’Amèrica del Sud, tots els pobles mostren la seva identitat a través de les seves danses tradicionals, i cada any tenen un punt de trobada a Calella amb el Festival Internacional de Folklore i Bandes de música.

Ciutat plena, oberta al mar i a les cultures, cosmopolita i acollidora, a Calella ens agrada omplir les places i els carrers de ritmes i costums de tot el món. Cada mes de juny donem la benvinguda a bandes i grups folklòrics ben diversos que ens fan gaudir durant quinze dies de la seva música, la seva alegria i els seus cants i balls populars.

Davant l’ajuntament o a la plaça de l’Església, els dansaires llueixen els seus colorits vestits mentre sonen melodies que fan ballar a tots els presents. Cada actuació ens trasllada a una regió del món diferent i ens apropa a l’enorme tradició folklòrica del país que ens visita. Deixeu-vos encomanar pel seu ritme i gaudiu del festival!

NO ET POTS PERDRE...

 • Dimecres 14 de juny
  20.00 h inici del Festival Internacional de Folklore i Bandes de música
  (plaça Ajuntament)
 • Del 15 al 30 de juny
  Cercavila dels grups participants pels carrers Riera Capaspre, Jovara, Ànimes, Església i pl. Ajuntament i actuacions a diversos espais de la ciutat.

INFORMACIÓ D'INTERÈS

 • Dates: Del 14 al 30 de juny de 2017
 • Lloc: Diferents espais de la ciutat 
 • Horari: Consulteu la programació
 • Preus: Gratuït

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes