activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Mitja Marató Costa Barcelona Maresme

07 Abr
  • Data: 7 d'abril de 2019
  • Lloc: Pg. Marítim de Poblenou, davant de la Plaça del Sol
  • Horari: 9.30 h
  • Preus: Consulteu la web www.gesport.cat/mitjamaresme
Afegir als meus moments

A Calella donem la benvinguda a la primavera amb esport! Quan el bon temps truca a la porta, els dies són més lluminosos i la natura rebrota, els calellencs ens omplim d'energia i donem el tret de sortida a una de les grans cites esportives de la temporada: la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme.

La cursa és una de les proves més ràpides del territori català gràcies al seu circuit pla, una bona oportunitat per a atletes arribats de tots els indrets per assolir la seva millor marca. A més, per a tots aquells que no s’atreveixen amb els 21 km de la Mitja Marató hi ha l’alternativa de poder participar en la cursa paral·lela de 5 km, l’ocasió ideal per iniciar-se en el món runner.

L’esforç dels corredors es veu recompensat pel bonic paisatge del circuit, que transcorre pel costat de mar i travessa les poblacions de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat, amb final a Calella. El caliu dels veïns, familiars i voluntaris es fa sentir amb aplaudiments i ànims que encoratgen els atletes, tots gaudint de la cursa com una celebració de l’esport i la participació.

+info: www.gesport.cat/mitjamaresme/

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes