activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Mitja Marató Costa Barcelona Maresme

18 Març
  • Data: 18 de març de 2018
  • Lloc: Carrer Església (davant Sport 333), zona d’arribada
  • Horari: Sortida a les 9:30 h al Passeig Marítim de Poblenou (davant de la Plaça del Sol)
  • Preus: Consulteu la web www.gesport.cat/mitjamaresme
Afegir als meus moments

A Calella donem la benvinguda a la primavera amb esport! Quan el bon temps truca a la porta, els dies són més lluminosos i la natura rebrota, els calellencs ens omplim d'energia i donem el tret de sortida a una de les grans cites esportives de la temporada: la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme.

La cursa és una de les proves més ràpides del territori català gràcies al seu circuit pla, una bona oportunitat per a atletes arribats de tots els indrets per assolir la seva millor marca. A més, per a tots aquells que no s’atreveixen amb els 21 km de la Mitja Marató hi ha l’alternativa de poder participar en la cursa paral·lela de 5 km, l’ocasió ideal per iniciar-se en el món runner.

L’esforç dels corredors es veu recompensat pel bonic paisatge del circuit, que transcorre pel costat de mar i travessa les poblacions de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat, amb final a Calella. El caliu dels veïns, familiars i voluntaris es fa sentir amb aplaudiments i ànims que encoratgen els atletes, tots gaudint de la cursa com una celebració de l’esport i la participació.

+info: www.gesport.cat/mitjamaresme/

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes